Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English

Saab-tapahtumia

Tapahtuma 

Otsikko:
Tirol kutsuu
Milloin:
08.07.2016 - 10.07.2016 
Sijainti:
Pension Bärenwirt - Leutasch
Kategoria:
Klubitapahtuma

Kuvaus

Kutsumme Suomen ja Itävallan Saab-klubien jäsenet vieraaksemme heinäkuiseen Tiroliin. Alppimaisemat ja kukkivat niityt, vanhat linnat, hyvä ruoka, paikalliset oluet ja tietysti Saabit ja saabistit! :)

Ohjelma

Perjantaina 8.7.2016
Saapuminen hotellille, majoittautuminen ja Get to Gether -Party Emilin Salakapakassa klo 19.00. Tirolilaiseen tyyliin annokset ovat isoja joten tulkaa nälkäisinä.

Lauantaina 9.7.2016
Aamiaisen jälkeen käännämme Saabit kohti vuorisolia. Käymme varsin korkealla, vähintään 1800 metrissä ja ehkä jopa 2400 metrissä reitistä riippuen, nautimme upeista maisemista ja syömme lounasta. Palattuamme hotellille halukkaat voivat käydä Mittenwaldissa tai kävelemässä Gaister Klammin luontoreitin joka on noin 100 metrin päässä hotellilta. Illalla grillataan yhdessä ja vietetään laatuaikaa muiden Saabistien kanssa.

Sunnuntaina 10.7.2016
Aikaisen aamiaisen jälkeen halukkaat suuntaavat Auto-Slalom-kisaan, jossa ajetaan Tirolin Mestaruuskisan osakilpailu täällä Weidahissa. Sinne on myös tarkoitus saada Saabs Only -luokka, jos kiinnostuneita osallistujia tulee tarpeeksi. Luokka ei tietenkään ole virallinen osakilpailu, mutta hauska tarkkuusajokokeilu kaikille kiinnostuneille. Auto-Slalom on asfalttiradalla tasamaalla tapahtuvaa keilojen välistä pujottelua. Kaatuneista keiloista tulee virhesekunteja.

Järjestämme kisapaikalla lounaspiknikin, joten sielläkään ei tarvitse olla nälkäisenä.

Jos Auto-Slalom ei innosta, niin sunnuntaina voi esim. retkeillä Innsbruckissa, käydä Cytan kirpputorilla, Seefeldissä kävelykadulla katselemassa Olympiahistoriaa, Mittenwalden Soitinrakentajien museossa, tai hissillä ylhäällä Karwendelilla, jossa on myös patikointireitti 2000 metrin korkeudessa.

Tämän ohjelman lisäksi etukäteen tuleville tai pitempään täällä viihtyville on tarjolla runsaasti nähtävää (Ötztal, Zugspitze, Reuten riippusilta ja linnoitukset, Oberammergau, Ettalin luostari, Neuswanstein (eli Prinsessa Ruususen linnan esikuva), Kotkanpesä Salzburgissa, Dachau) tuossa oli vain ihan pieni osa kaikesta siitä, mitä täällä on.

Hinnat

Hinta yöpymiselle on 35€/Henkilö/Yö, joka sisältää aamiaisen.
Emilin Salakapakassa ruokailu on noin 15-20 € + juomat, menusta riippuen.
Lounas lauantaina 10-15 € + juomat.
Grilliparty lauantaina aineiden hinnalla, noin 10 €/henkilö + juomat.
Sunnuntain Piknik  5 € henkilö.

Varaukset ja tiedustelut sekä erikoistoivomukset:
www.pension-baerenwirt.at/en ja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Servus ja olette sydämellisesti tervetulleita!
Marko ja Meri Aalto
Pension Bärenwirt

Tapahtumapaikka

Kartta
Tapahtumapaikka:
Pension Bärenwirt   -   Kotisivu
Katuosoite:
Schanz 271
Postinumero:
6105
Kaupunki:
Leutasch
Maa:
Maa: at
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto