Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English

Saab-tapahtumia

Tapahtuma 

WST
Otsikko:
WST
Milloin:
21.05.2009 11.00 - 14.00
Sijainti:
Suomen Rautatiemuseo - Hyvinkää
Kategoria:
Klubitapahtuma

Kuvaus

Kuudes perinteinen Wanhojen Saabien Tapaaminen järjestetään Hyvinkäällä, Suomen Rautatiemuseon piha-alueella, Helatorstaina 21.5.2009. kello 12 - 14 (autojen sisääntulo näyttelyalueelle kello 11 - 12).

Wanhoilla Saabeilla tarkoitamme mallistoa 92, 95, 96, 97 ja 99. Myös jo aiemmin museoidut 900-mallit ovat tervetulleita WST-näyttelyalueelle.

WST on vanhojen Saabien harrastajien kokoontuminen autoineen, mutta toivotamme luonnollisesti kaikki muut asiasta kiinnostuneet klubilaiset lämpimästi mukaan kokemaan historian havinaa ja kaksitahtisten pärinää. Harrasteajoneuvo on näyttelyalueen kriteeri. Auto voi olla hieno alkuperäinen, entisöity tai rakenneltu, mutta kuitenkin muuta kuin päivittäinen käyttöauto. Toivomme näin voivamme tarjota vieraille silmän iloa ja virikkeitä mahdollisen oman hankkeen eteenpäin viemiseen. Yleisö äänestää perinteiseen tapaan mielestään kauneinta Saabia, jonka omistaja palkitaan. Myös kaikkien äänestäneiden kesken suoritetaan arvonta.

Lisäksi, uutuutena, palkitaan paras piknik-kokonaisuus. Arvovaltainen raati toivoo, että asetelmat olisivat paikallaan klo 12:30 mennessä, jonka jälkeen katselmus suoritetaan. Eväitä ei olla tulossa maistelemaan (tuomareita ei saa ruokkia ;), mutta Saab-henkisyys, omaperäisyys ja huumorintaju pannaan merkille - ekohenkisyyttä unohtamatta.

Saab-Klubi tarjoaa entiseen tapaan tahtarilla tuleville öljyt ja kaikille klubilaisille autokuntineen kahvit.

Samaan aikaan järjestetään 80-luvun klassikko-Saabien tapaaminen (2nd Classic Saab Meet) museon lähialueella.

Lisätietoja ja kuvia aiemmista tapaamisista: http://wst.saabclub.fi/

Tapahtumapaikka

Kartta
Tapahtumapaikka:
Suomen Rautatiemuseo   -   Kotisivu
Katuosoite:
Hyvinkäänkatu 9
Postinumero:
05800
Kaupunki:
Hyvinkää
Maa:
Maa: fi
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto