Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English

Saab-tapahtumia

Tapahtuma 

Otsikko:
WST - Wanhojen Saabien Tapaaminen
Milloin:
17.05.2012 11.00 - 14.00
Sijainti:
Suomen Rautatiemuseo - Hyvinkää
Kategoria:
Klubitapahtuma

Kuvaus

Wanhojen Saabien Tapaaminen helatorstaina 17. toukokuuta.

WST-tapahtuma järjestetään perinteisenä ajankohtana eli helatorstaina, joka tänä vuonna on 17.5. Tapahtumapaikkana on jälleen Hyvinkään Rautatiemuseon piha-alue.

Wanhojen Saabien toivotaan saapuvan paikalle klo 11-12, minkä jälkeen museon edustan piha-alue rauhoitetaan liikenteeltä. Wanhat Saabit ovat paikalla ihasteltavina klo 12-14. Autokuntien toivotaan ottavan mukaan piknik-korinsa ja nauttivan kiireettömän lounaan ajoneuvonsa vieressä.

Klubi tarjoaa pullakahvit kaikille näyttelyajoneuvolla osallistujille sekä klubikorttia vastaan tapahtumaan saapuville klubilaisille. Rautatiemuseoon tutustuminen on tänäkin vuonna maksutonta ja ohjelmassa on myös "Best in show" -auton eli kauneimman Saabin valinta. Pienimuotoinen rompekauppa on mahdollista, mutta sen toivotaan tapahtuvan ns. takakonttimyyntinä. Peräkärryt ja toripöydät eivät puistoalueelle kuulu.

Museon edustalle, varsinaiselle WST-alueelle otetaan aiempien vuosien tapaan kaikki 92-97 -malliset Saabit ja varhaisimmat 99-malliset. Läheisellä ns. makasiinikentällä järjestetään rinnakkaistapahtuma Classic Saab Meet, jonka yhteydessä löytyy pysäköintitilaa sekä tuoreemmille klassikoille, että myös kaikkein uusimmalle kalustolle.

Lisätiedot: international [a/t] saabclub piste fi

Tapahtumapaikka

Kartta
Tapahtumapaikka:
Suomen Rautatiemuseo   -   Kotisivu
Katuosoite:
Hyvinkäänkatu 9
Postinumero:
05800
Kaupunki:
Hyvinkää
Maa:
Maa: fi
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto