Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English

Saab-tapahtumia

Tapahtuma 

Otsikko:
Kesäpäivät
Milloin:
08.06.2012 - 10.06.2012 
Sijainti:
Rantasipi Forssa - Forssa
Kategoria:
Klubitapahtuma

Kuvaus

Suomen Saab-klubi ry:n kesäpäivät järjestetään kesäkuun 8.-10. päivänä Forssassa.

Tapahtuma alkaa jo perjantai-iltana yhteisen grilli-illan merkeissä. Lauantaina suunnataan kiertoajelulle ja iltaa vietetään hotellilla päivällisen ja iltajuhlan merkeissä. Sunnuntaina pidetään rompetoria ja shoppaillaan klubikaupassa ennen kotiin päin lähtöä.

Ilmoittautuminen ja hotellivaraukset

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Muut majoitusvaihtoehdot

Hotellin pysäköintialueelle on mahdollista parkkeerata jokunen asuntovaunu- tai auto. Nämä eivät ole varsinaisia vaunupaikkoja, vaan normaaleja autopaikkoja. Näin ollen esim. sähkötolpissa on kello, josta sähköä saa kerrallaan 2 tunnin ajan. Paikan hinta on 30e/vrk, aamiainen 12e/hlö ja käynti asiakassaunassa (klo 16-21) 5e/hlö. Kysy varaustilanne suoraan hotellista puh. (03) 41941.

Karavaanareille ja telttailijoille vaihtoehtona on 15 kilometrin päässä sijaitseva Venesillan leirintäalue. Alueella on myös eri kokoisia mökkejä. Katso tarkemmat tiedot ja hinnat http://www.venesillanleirintaalue.fi. Varaukset suoraan leirintäalueelta puh. (03) 436 0077.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Petri Mäntylä, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Puhelimitse (040) 736 0848 (mieluiten klo 18-21)

Kysymyksiä ja vastauksia

  • K: Mitkä ovat ruokailujen hinnat seurueeseen kuuluville ei-jäsenille?
    V: Perjantain grillijuhla 22e, lauantain päivällispöytä 20e. Lapset 4-12v puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat veloituksetta.
  • K: Hups, unohdin ilmoittautua määräaikaan mennessä. Mitä nyt tehdään?
    V: Ilmoittautumislomake on auki vielä 20.5. saakka. Sen jälkeen voit ottaa yhteyttä suoraan tapahtuman järjestäjään, yhteystiedot yläpuolella. Varmista kuitenkin majoitus ensin suoraan hotellilta.
  • K: En huomannut, että perheenjäsenet piti ilmoittaa erikseen. Voinko vielä täydentää tietoja?
    V: Voit ilmoittaa seurueesi tiedot lomakkeella vielä 20.5. saakka. Sen jälkeen soita tai laita sähköpostia tapahtuman järjestäjälle. Yhteystiedot löytyvät kohdasta "Lisätietoja".

Tapahtumapaikka

Kartta
Tapahtumapaikka:
Rantasipi Forssa   -   Kotisivu
Katuosoite:
Saarelankatu 12
Postinumero:
30100
Kaupunki:
Forssa
Maa:
Maa: fi
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto