Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English

Saab-tapahtumia

Tapahtuma 

Otsikko:
WST - Wanhojen Saabien Tapaaminen
Milloin:
02.06.2011 
Sijainti:
Suomen Rautatiemuseo - Hyvinkää
Kategoria:
Muu tapahtuma

Kuvaus

Perinteikäs Wanhojen Saabien Tapaaminen

Helatorstaina, 2.6.2011.

WST-tapahtuma järjestetään tänä vuonna perinteisenä ajankohtana eli helatorstaina 2.6. klo 10.00-14.00, perinteisessä paikassa Hyvinkään rautatiemuseon piha-alueella.

Edellisvuosien tapaan tapahtuman aikataulu on joustava ja kiireetön. Wanhojen Saabien sekä rompetorikauppiaiden toivotaan saapuvan paikalle noin klo 10 ja 11 välisenä aikana, minkä jälkeen museon edustan piha-alue pyritään rauhoittamaan liikenteeltä.

Ohjelmassa on hienojen Wanhojen Saabien ihastelua, tuttujen tapaamista, rompetoria ja klubikauppaa. Perinteiseen tapaan osallistujat saavat myös valita tapahtuman kauneimman Saabin. Klubi tarjoaa tapahtumaan saapuville klubilaisille pullakahvit ja tiettävästi myös perinteiset öljyt 2T-väelle. Piknikkien järjestäminen WST:n yhteydessä on edelleenkin toivottavaa, mutta tänä vuonna ei eväsretkeläisiä järjestäjien toimesta aseteta paremmuusjärjestykseen. Rautatiemuseoon tutustuminen on alustavan tiedon mukaan tänäkin vuonna ilmaista.

Museon edustalle, varsinaiselle WST-alueelle otetaan aiempien vuosien tapaan kaikki 92-99 malliset Saabit (ilman väliviivaa) ja varhaisimmat 900-malliset. Aiempina vuosina rinnakkain WST:n kanssa järjestettyä CSM-tapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä, mutta CSM-alueena toiminut makasiinikenttä on nyt uudemman kaluston pysäköintiin käytettävissä.

Järjestelyistä vastaa tänä vuonna Porvoon seudun Saab harrastajien vapaaehtoisporukka ja lisätietoja tapahtumaan liittyen voi kysellä Mikko Viitaselta puh. (044) 2735 700.

Tapahtumapaikka

Kartta
Tapahtumapaikka:
Suomen Rautatiemuseo   -   Kotisivu
Katuosoite:
Hyvinkäänkatu 9
Postinumero:
05800
Kaupunki:
Hyvinkää
Maa:
Maa: fi
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto