Suomeksi Suomeksi
På Svenska På Svenska
In English In English
Saab-klubin kevättiedote

Tämä on Saab-klubin kevättiedote 2017. Tiedotteessa kerromme kesäkauden tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Ajantasainen tapahtumakalenteri ja tarkemmat tiedot löytyvät aina klubin sivuilta www.saabclub.fi.

Toivotamme kaikille klubilaisille hyvää kevään ja kesän jatkoa. Nähdään tapahtumissa!

Hallitus

Tapahtumat

Kesätapahtuman ilmoittautuminen on vielä kaksi viikkoa osoitteessa www.saabclub.fi/tapahtumat. Muistathan ilmoittautua pikaisesti mikäli aiot osallistua tapahtumaan.

Ratapäivä Kemoralla 7.5.

Kemoraan ovat tervetulleita kaikki klubilaiset kaikenlaisilla Saabeilla. Ratapäivillä pääsee turvallisissa olosuhteissa testaamaan miten oma Saab taittuu vähän tiukempaan mutkaan. Omat ajovuorot sunnuntaikuskeille ja vauhtiveikoille. Jälkimmäisille kypärä pakollinen. Klubi tarjoaa klubilaisille lounaan.

Ratapäivillä on myös pienimuotoinen klubikauppa: mukana on kilventaustoja, tekstiilejä, tarroja ynnä muuta. Maksut mielellään kortilla tai tasarahalla.

Classic Motorshow Lahdessa 6.-7.5.

Saab-klubi on jälleen edustettuna omalla osastolla, jolla tällä kertaa juhlitaan Saab-henkilöautojen 70-vuotista taivalta. Esillä on mm. 50-luvun Saab 92, viimeinen 96-malli, klassinen 99 turbo sekä oman aikansa “flexifuel” eli Saab Petro. Nämä ja muut Saabit sekä klubin reippaat messuisännät löydät osastolta C27.

Neljä suomenmestaruutta Saabilla voittanut rallilegenda ja klubin kunniajäsen Simo Lampinen on tavattavissa osastolla lauantaina klo 13:00-14:30.

Wanhojen Saabien Tapaaminen 25.5.

Perinteinen WST ja uudempien klassikoiden YSM pidetään jälleen helatorstaina Hyvinkäällä Suomen Rautatiemuseon puistikossa ja läheisellä makasiinialueella. Myös klubikauppa Norppa on paikalla.

Norppa vierailee PKS-potkuissa 25.5.

Klubikauppa Norppa ajetaan pääkaupunkiseudun renkaanpotkijaisiin Vantaalle TB Tammiston pihaan helatorstai-iltana. Norppa saapuu noin kello 19 ja myynti alkaa kun auto on saatu parkkiin ja tavara purettua. Kotimatkalle pyritään lähtemään kello 21.

Kesätapahtuma Himoksella 9.-11.6.

Vuoden kohokohta, Saab-klubin kesäpäivät, järjestetään Himoksen upeissa puitteissa kesäkuun alkupuolella. Maaliskuun Saabisti-lehdestä puuttui linkki tapahtuman ilmoitukseen. Katso ajantasaiset tiedot ja ohjelma tapahtumakalenterista klubin sivuilta ja muista ilmoittautua.

Korttimaksut klubikaupassa

Tapahtumissa, joissa klubikauppa Norppa on paikalla, on mahdollista maksaa ostokset myös pankkikortilla. Tämä koskee mainittuja tapahtumia kesäpäiviin saakka. Loppuvuoden osalta korttimaksumahdollisuudesta tiedotetaan erikseen.

Uusia tuotteita nettikaupassa

Klubituotteiden valikoima nettikaupassa on laajentunut vähitellen alkuvuoden aikana ja uusia tuotteita on edelleen suunnitteilla. Kevään uutuuksia ovat putkihuivit, piknikin kestävät muoviset klubimukit ja parkkikiekot klubin väreissä. Saabisti-lehden kansioiden kanssa on tavarantoimittajalla vaikeuksia, joten kansiot todennäköisesti poistuvat tilapäisesti myynnistä.

 
pro-carservice logofuturez logoone-pro logoSaabiAntimetroauto logolänsiauto logomaptun logoMäkelän Auto